Bolaget skall bedriva restaurang, café, konferensverksamhet, matproduktion, förädling av lokala råvaror och därmed förenlig verksamhet.
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 155 | 26 408 | 27 974 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 631 | -1 329 | -459 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 647 | -1 352 | -491 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 5 | |
Summa tillgångar (tkr) | 5 339 | 5 246 | 5 633 |
Antal anställda | 25 | 26 | 28 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 155 | 26 408 | 27 974 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 631 | -1 329 | -459 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 647 | -1 352 | -491 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 5 |
TILLGÅNGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 199 | 2 378 | 3 016 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 140 | 2 868 | 2 617 |
Tillgångar (tkr) | 5 339 | 5 246 | 5 633 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 381 | 379 | 379 |
Obeskattade reserver (tkr) | 509 | 637 | 787 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 127 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 449 | 4 230 | 4 340 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 339 | 5 246 | 5 633 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 25 | 26 | 28 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 006 | 1 016 | 999 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -10.5% | -5.0% | -1.6% |
Soliditet | 14.0% | 16.0% | 16.8% |
Kassalikviditet | 50.4% | 50.1% | 39.3% |
Bolaget skall bedriva restaurang, café, konferensverksamhet, matproduktion, förädling av lokala råvaror och därmed förenlig verksamhet.